Pojdi se solit!

Verjetno se, tako kot jaz, polovica mamic ob besedah jesen in vrtec, začne spraševati kdaj bo otrok prvič zbolel. Obdobje šmrkavih nosov, pokašljevanja in klicev, da ima otrok vročino se približuje, ali se je celo že začelo. To jesen se tega z Luko ne greva!

Po celi pomladi, ki sva jo z Luko večinoma preživela doma, na antibiotikih in z vnetimi ušesi, sem si za jesen pripravila načrt. Resen načrt z eno misijo: Luka BO zdrav! Ne bom po pol minutnem pregledu pri ORL specialistu dala otroka na seznam za cevke, rezanje žrelnice pa še kaj.  Znova sem v najin vsakdan vrnila probiotike, ki so se do zdaj pri meni že dobro zapisali, celo po tej svoji bolniški premišljujem, da še sama pričnem jemati nekaj za imunski sistem. Aja, probiotiki o katerih govorim so od Viridiana z dodanim vitaminom C. Na etiketi piše, da so brez pšenice, glutena, soje, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil (okej, mislim, da nič druga v moje stanovanju ni tako brez vsega). Že od vsega začetka ga jemljem tukaj – vedno dodam v košarico še kako čokolado ali kavo, pa je zastonj poštnina.

Ne verjamem, da bi samo ta prah sam po sebi bil dovolj čudežen, zato sva z Luko že tretji teden na obisku v Solnem Kristalu. O solnih sobah sem slišala že res veliko in sem letos, ko je takoj po 3 dneh vrtca Luka že bil doma, rekla pa greva. Zgubiti nimava kaj. Ob prvem obisku sem za mnenje povprašala sledilke na IG in dobila sem res veliko pozitivnih odzivov, da solne terapije dejansko pomagajo. Najbolj me navdušilo sporočilo, da so se jim zmanjšala vnetja ušes. KAKO SI PA TAKEGA REZULTATA ŽELIM!!

To me je samo dodatno prepričalo, da naredim eno kuro, 3x na teden dva mesca in bomo videli kaj bo. Luka je 3 tedne že zdrav, kot kaže nama bo celo uspelo izvesti ponovno cepljenje, ki bi ga moral imeti že aprila.

Pravijo, da se dobro z dobrim vrača, zato bom jaz pomagala trem mamicam in njihovim sončkom, da tudi oni to jesen (upam) ne bodo bolni. V sodelovanju z Zdrav Obrok in Solni Kristal podarjamo 1 otroški probiotik Viridian z vitaminom C in 2 obiska solnih sob. Vse 3 nas povšečkaj na FB in označi v komentar mamice, ki bi se teh nagrad razveselile!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s