Mama rutina

Zadnje 3 petke sem preživela zunaj. Ja, prav zunaj, lepo oblečena in naličena tako, da se je tista sivina pod očmi bila popolnoma prikrita. 

Za moj diva outfit je poskrbela blondinka zraven mene – GGW design 🙂
Super občutek je, priznam, se urediti, srečati in podružiti s prijateljicami, ampak prav vsakič sem hitro začela razmišljati o odhodu domov. Ne, ker bi bilo brezveze ali ker bi se počutila slabo, preprosto razmišljanje, da naslednji dan ne bom naspana za vse norije, ki me čakajo, da bi mi bolj odgovarjala topla postelja in čaj, kot kozarec v roki in boleče noge od visokih pet. 

Zato sem danes, kot tudi prejšnje sobote, v svojem elementu. Pravem elementu. Naravnem habitatu vsake mame. Na kavču. Pod dekico. Z odprto čokolado, ki počasi, a vztrajno izginja. Tišina po celem dnevu naštevanja vseh možnih živali, kričanju in mamica mamica na vsakih 30 sekund, nadmaši vse svetovne dj-e in zvezde balkana. 

Včasih, so taki petki bili vrhunec tedna, ki sem se ga veselila – že od prejšnjega vikenda. Danes je zgodba drugačna, danes uživam v tem mama habitatu, se po vsaki spremembi, še z večjim veseljem vrnem v to mama rutino. 

Sedaj končno razumem lepoto domačega kavča ob vikendih, s kakšnim filmom in najbolj pomembno – brez modrca in v tišini. Čisti užitek. Taki, ki ga razumejo samo mame. 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s